keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Massailua


Hiihaa sain viikonloppuna VIIMEINKIN tehtyä askartelujutut jo alkuvuodesta Facebookissa kiertäneeseen haasteeseen. Haastiksessa piti siis tehdä kaikille päivitystä kommentoineille jotain itse ja lähettää se tämän vuoden kuluessa heille. Pähkäilin ja pähkäilin kunnes päätin tehdä korvakorut. Mutta en muistanut ottaa kuvaa niistä kappaleista, jotka tein kavereilleni! Enkä napannut kuvia korteistakaan, jotka lähtivät saatteeksi. Joudun siis esittelemään omat koruni.
Fimo-massoilla sekoittelin eri väreistä sopivaa massaa, muotoilin niistä napinnäköiset ja tein reiät ja paistoin ne uunissa koviksi. Lopuksi kiinnitin korvakoruosan.


Minun koruni ovat vähän yksinkertaisemmat kuin lahjaksi tehdyt. Työparini kehui näitä tänään kovasti ja yllättyi kun kerroin itse tehneeni ne. Toivottavasti myös kaverit tykkäävät näistä. :)

Pidimme tällä viikolla töissä vanhempainillat, joten maanantai ja tiistai olivat pitkiä päiviä. Nyt onneksi helpottaa ja perjantaina suuntaan Keski-Suomeen katsomaan vieläkö koiralapseni minua muistaakaan :)

2 kommenttia: