torstai 30. syyskuuta 2010

Lahjoja veljelle


Pikkuveljelläni on huomenna syntymäpäivä ja esittelen nyt minkälaisia lahjoja olen tehnyt.
Yllä kortti. Joopa, jälleen vähän inside-juttua, olisi ollut hauskempaa jos olisi ollut kuva minkistä, mutta kuvan otus on siis oikeasti hilleri. No se siitä :D


Kynttilän kuvan olen maalannut itse. Löysin todella kivan idean askartelukirjasta kynttilöiden maalaukseen, kokeilin välittömästi ja hyvin toimii. Maalasin tavalliseen Ikeasta ostettuun kynttilään veljeni huomenna täyttävät vuodet. Jälki ei ehkä ole paras mahdollinen, kun oli ensimmäinen kokeilu, mutta kyllä se välttää. Aiomme joulun lähestyessä ehdottomasti maalata kynttilöitä tällä tekniikalla töissäkin lasten kanssa. Jos jotakuta kiinnostaa niin voin jakaa ohjeen täälläkin.


Ja sittenpä vielä esittelen tekemäni pesukarhusukat. Pari viikkoa sitten kotona käydessäni kysyin veljeltäni, tarvitseeko hän sukkia tai lapasia tai jotain. Kuulemma sukat kelpaisivat. Kysyessäni väritoivomusta, veli heitti läpällä, että pesukarhun väriset. No, minäpä tosiaan sitten tein sellaiset :D tuli aika hauskat! Samalla tavalla voisi tehdä muitakin eläimiä.
Nämä pitäisi enää saada jossain vaiheessa lähtemään synttärisankarille päin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti