sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kotona taas


Palasin jokin aika sitten takaisin kotiin Keski-Suomen reissultani. Pääsin pitkästä aikaa käymään lankakauppa Poppelissa ja mukaan lähti lankoja ihan kiitettävästi. Olen nyt 10 lankakerää rikkaampi, ja viikonlopun aikana valmistui jo yksi vauvan myssy. Siitä kuvaa myöhemmin.


Vihdoinkin sain myös tuotua vanhempieni luota Sinellin tukusta tilatut tavarat. Äippä oli lyönyt pakettiin mukaan tuon ison laitteen, Big Shotin, jolla siis pystyy tekemään jonkinlaisia stansseja.. vielä en ole siihen täysin perehtynyt. Tiimarista ostin joulukorttimatskuja, sillä pitäähän niitäkin alkaa pikkuhiljaa suunnittelemaan.


Aikaisemmin tällä viikolla valmistui harmaa pipo itselleni. Pikkuveljen pesukarhusukista jäi harmaata seiska veikkaa, jonka käytin tähän pipoon. Olisi siitä voinut tulla vielä hieman pidempi ja siten löysempi, mutta lanka alkoi uhkaavasti loppua. Lämmittää se noinkin :)

Nyt on matskuja askarteluun ja neulomiseen, enää viikko töitä ja syysloman viettoon! Eipä ole vaikea miettiä mitä sitä lomallaan tekisi :) Niin ja lapseni vielä jäi lomailemaan mummilaan hetkeksi, palailee jälleen kotiin ensi viikolla.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voi oot saanut leikkurin! Minäkin oon miettinyt moista vekotinta, mutta vielä olen kauppaan jättänyt :)

  VastaaPoista
 2. Juu :) ihan törkeen kallis vekotin, tukkuhinnoilla sentään lähti 30% hinnasta. pitäis hakea Sinellistä vielä juttuja siihen nii pääsis testaamaan :)

  VastaaPoista
 3. Niinhän tuo joulu jo lähestyy, niin pitäis ruveta jo joulukortteja miettimään :))
  Hei, laitathan sitten kuvia että mitä tuolla Big shot-vekottimella saa aikaan? :)

  VastaaPoista
 4. Heti kun kerkeen perehtyä masiinaan :) toivottavasti ei kovin kalliita ole ne lisäosat..

  VastaaPoista