sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Shop shop


Huhhuh mitä shoppailua!
Paremmin ei voi kulunutta viikonloppua kuvata. Äitini on kunnan työntekijä, ja kunta järjesti ostosmatkan Tampereelle Ikeaan ja Ideaparkkiin. Äiti tuli siis bussilla lauantaiaamuna Ikeaan, ja minä ajoin autolla myös sinne ja sitten shoppailimme :)

Jep jep, ostin kuin ostinkin nuo ruokailutabletit pöytäämme. Vaalean pöytäliinan päällä ovat varmasti myös kauniit. Ja jos ei tulekaan ruokapöydässä niitä käytettyä, niin menevät lipaston päällä esimerkiksi kynttilöiden tai kukkamaljakon alla.


Tätä viime viikolla jo Ikeassa himoitsin, nyt ostin sen itselleni. Lasinen purkki kylpyhuoneeseen, koska mielelläni kaadan kasvojen puhdistusaineen kauniimpaan astiaan kuin katselen joka päivä jotain muovirimpulaa. :D


Ja Ikea oli jo täyttynyt joulutuotteista! Oli jos jonkinnäköistä joulukuusen koristetta, valosarjoja, yms. Suurin osa oli sijoitettu kassojen yhteyteen ja koska lauantaina ruuhka valtaa koko paikan, en päässyt tutustumaan koko tarjontaan, nappasin vain valtavan kauniit hopeiset tähdet kassiini. Ne on kai tarkoitettu joulukuuseen, mutta aion laittaa niitä esille ikkuinoihin ja minne keksinkään. Paketissa on 6 tähteä.


Olin aikeissa ostaa ihan toisenlaisia keittiöpyyhkeitä, mutta ihana tähtikuosi oli valoittanut keittiötekstiilitkin. Otinpa sitten näitä ja miten hyvin sopivatkaan keittiömme harmaisiin sävyihin!
Lisäksi ostin Ikeasta kaksi pientä havupensasta, jotka laitoin etupihalle metallisiin ruukkuihin. Mitähän naapuri laittaa omalle puolelleen?


Sitten siirryimme Ideaparkin puolelle jatkamaan shoppailua. Sinelli on muuttanut uusiin isompiin tiloihin ja sain kaksi uutta stanssia (tosin äippä kustansi toisen). Sekin puoti oli lauantaina tupaten täynnä porukkaa, joten menen penkomaan paremmalla ajalla.

Muuten ostelinkin vähän syntymäpäivälahjoja. Itselleni löysin Kappahlista kauniin ruusukuvioisen tunikan alesta ja samaa tyyliä oleva huivi (jota jo kesällä kuolasin) lähti mukaan erittäin edullisesti. Muut kuvassa näkyvät vaatteet ovat tuttumme lahjoittamia ja äitini minulle kiikuttamia. Sain siis ilmaiseksi läjän kivoja toppeja ja paitoja.

Tänään kävimme vielä kirpparillakin, josta tein erittäin kivan löydön. Siitä lisää myöhemmin :)
Nyt toivotan ihanaa viikon alkua kaikille!


3 kommenttia:

  1. Mie HALLUUN kanssa Ikeaan!!!!!! Murr!
    Kaikkea ihanaa sie olet löytänyt!!!

    -Katja-

    VastaaPoista
  2. Nuo tabletit on tosi kivan näköiset! :)

    VastaaPoista