sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Sunnuntai-illan haaveilua...


Ainahan se on mielessä. Sisustaminen nimittäin.
Haaveilen olohuoneen ja ruokailutilan ilmeen muuttamisesta.
Kuvat: Ikea


Haluaisin keventää huoneen ilmettä. Vaalea sohva olisi ihana. Ja lepotuoli myös. Koiraperheeseen lienee kuitenkin toivotonta.. Piski kun saa oleilla sohvalla.

Jos kuitenkin joskus saisin vaaleat sohvakalusteet, niihin hommaisin ehdottomasti vähän romanttisia tyynyjä ja tilkkupeiton piristykseksi. Greengaten tyynyt olisivat aikas ihania.. Kuvassa kuitenkin Ikean tyyny (huomattavasti edullisempi vaihtoehto).

Verhot ovat aina ongelma. Jos vain jostakin löytäisin haaveideni verhot, ostaisin ne heti. Silmissäni näen niiden olevan tällaisesta vaaleasta ruusuisesta kankaasta. Tahtoo vain tulla niin kovin kalliiksi ostaa edes kangas ja ommella itse. Alla oleva kangas tulisi maksamaan ainakin 80€, jotta saisin kaksi verhoa.
Kuva: evlinashop.fi


Ensimmäinen askel ruokailutilan keventämiseksi on tällä hetkellä ostaa nämä Ikean narutabletit ruokapöytään. Maksavat 1,95€. Ne saattavat lähteä mukaani ensi viikonloppuna.
Nojuu sellaista tälle päivälle.
Saanko vielä avautua naapureistamme? Haravoitiin isännän kanssa eilen ensimmäistä kertaa takapihamme ja siistimme etupihankin. Naapureiden puolella oli jonkin verran lehtiä ja sanoin isännälle, että katsotaan vaan niin huomenna kun avataan verhot niin naapureiden pihakin on haravoitu. Ja tosiaan niin kävi. ARGHH!
Ei näemmä etupihan puolikkaan kivetyksen lakaiseminen riitä minuutin välein, on pysyteltävä tasoissa tai pistettävä paremmaksi... Mitenkähän jouluvalojen kanssa käy? :D

3 kommenttia:

 1. Oo Ikea! Ai niin sanoinko jo kuinka täällä alkoi shoppailusormia syyhytä kun tuli tieto että 2012 pääsee Kuopiossakin Ikeaan :))

  Vai tuollaiset naapurit :D Nauratti ihan tuo jouluvalojuttu, nyt nopeasti ostamaan mahtavimmat :D

  VastaaPoista
 2. Täällä on haaveiltu samaisesta sohvasta ja jättimäisestä nojatuolista.. :) Jossain takkahuoneessa nuo olisivat tosi mahtavat! Mutta eipä satu nyt sellaista huonetta olemaan, joten ehken tarvitse niitä juuri nyt.. :)

  VastaaPoista
 3. Sini: niinpä, se on ihan kohta se 2012! :)

  Mari: luulen kans et uutta sohvaa en osta aikoihin, mut saahan sitä haaveilla :) mut pehmeä nojatuoli on ehdottomasti mun seuraavassa olohuoneessa! hinnalla millä hyvänsä :D

  VastaaPoista