keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Kirpparilta


Lasketaanhan Huuto.net myös kirppariksi? Joohan?

Ostan jonkin verran vaatteitani Huuto.netistä, alkuviikosta huusin kaksi paitaa ja tänään ne tulivat! Yllä kivan värikäs toppi, joka maksoi 5€.


Ja tässä toinen ihanuus, kukkakuvio miellytti niin paljon, että huusin tämän itselleni hintaan 6€. Eipä muuten tarvitse pohtia, että mitä kummaa laittaisin huomenna töihin päälle :)


Olen kokonaan unohtanut esitellä tämän löydön. Käväisin lähikirppiksellä jokin aika sitten ja bongasin kivannäköiset kengät, joissa oli hintalappu 1€. Ovat kokoa 37, eli vähän isot minun jalkaani, mutta olihan ne otettava. Kassalle mennessä kävi vielä niin, että kengissä olikin jokin alennus, jonka vuoksi sain ne puoleen hintaan eli 0,50€! Kärjessä on jonkin verran kulumaa, mutta menevät kyllä vielä käytössä.


Viikko sitten käväisin taas tutulla kirppiksellä, mukaan lähti farkut 2€ ja tämä askartelu-lehti 1,5€. Näitä lehtiä oli vino pino ja poimin kasasta sellaisen kappaleen, jossa oli töitä ajatellen eniten toimivia vinkkejä. Saimme heti parikin uutta ideaa jouluksi :)

Huomenna luvassa päivitystä Askartelun jäljillä - blogiinkin taas pitkän ajan jälkeen. Nyt puikot heilumaan ja sukkaa sun muuta valmistumaan!

3 kommenttia:

 1. Siisteiltä ja kivoilta näyttävät kengät oot kyl löytäny kirpparilta ja millä hintaa! :D
  Näinä hetkinä harmittaa, kun on jalka kauhee halko :D

  VastaaPoista
 2. Joskus käy tuuri :) aina ei tosiaankaan löydy kenkiä, joissakin kaupoissa naisten kengistä pienin koko on 37, et on pienestä jalasta siinä määrin haittaakin :)

  VastaaPoista
 3. oijoi ihania toppeja!

  VastaaPoista