torstai 9. syyskuuta 2010

Limen vihreää vessaan


Vaihdoinpa jälleen väriteemaa vessaan. Olin kyllä hieman pakon edessä, sotkin nimittäin aiempaa pinkkiä mattoa aineella, joka irrottaa tekstiileistä väriä. No, tuumasta toimeen ja Minimanista nappasimme isännänkin hyväksynnällä varustetun limen vihreän maton hintaan 9,90€. Muuta uutta en sitten ostanutkaan. Limen värisiä pyyhkeitä kyllä katselin, mutta en löytänyt mieleisiä, laitoinpa sitten ihan vain valkoiset pyyhkeet.

Onhan se taas vaihtelua, ja tuo piristystä pimeneviin iltoihin.


Haluan vielä esitellä WC:n hyllyllä olevan koirarasian. :) minut tuntevat tietävät minun pitävän "rumista" koirista. Löysin tämän rasian Viherlandiasta, ja olihan se saatava. Se on ihana!!

Tämän syksyn liikuntaharrastus tuli aloitettua eilen, kävin kuntotanssissa. Se oli ihan kivaa, taidan jatkaa siellä käymistä, siellä oli paljon tuttujakin.
Niin ja nyt on sitten naapuritalossa myynnissä se samainen asunto, jonka meni viime vuonna aivan nenämme edestä.. Tosin siinä olisi paaaaaljon pienempi piha kuin meillä nyt on. Ei siis kannata katua, eihän?

2 kommenttia:

  1. Noin helposti sitä saakin uutta ilmettä kylppäriin :)
    Ooh, mitkäs on ollu sit fiilikset siitä, että se asunto on taas myynnissä? Mitenhän se nyt muuten taas on..?

    VastaaPoista
  2. Kai se on käyny ahtaaks yksinhuoltajaisälle + 3 penskalle, ihmettelen kyllä et ylipäätänsä ees ostivat sen. Ja kyllä meille ois kolmio kelvannu sillon ja kelpais edelleenki, mut siinä ei tosiaan pihaa ollu juuri yhtään. Et ehkä parempi näin, saadaan nauttia kivasta pihasta :)

    VastaaPoista