lauantai 11. syyskuuta 2010

Kortteja 16.9. syntyneille


Jo aikoja sitten tein valmiiksi kortin isännän pikkuveljelle ja kyseinen kortti on siis yläkuvassa. Poika täyttää 10 vuotta ensi viikolla ja kortti lähtee postissa piakkoin hänelle.
Alla oleva kortti taas on äipälleni, jolla on samana päivänä synttärit kuin isännän pikkuveljelläkin. Kortti on ja ei ole äipän tyylinen, mutta onpahan joku annettavaksi. Lahjaksi ostin veljeni kanssa äipälle lahjakortin, jonka voi käyttää joko niskahierontaan tai jalkahoitoon. Saan antaa kortin sekä lahjakortin ensi viikolla äipälleni kun menen siellä käymään.


Minuun on iskenyt armoton pakkoneuloosi, eli pakonomainen tarve neuloa koko ajan jotain, en vain ymmärrä miksi sitä on aloitettava uutta kun 4 muutakin työtä on kesken?! No, valmistuvatpahan joululahjat ajoissa.
En jaksanut tänään siivota, vaikka olisi pitänyt. Sen sijaan järjestelin pahimmat kaaokset pois silmistä, söin ja join hyvin, kävin lenkillä ja saunoin hyvän ystäväni keppanan kanssa.

Niin ja välillä tuntuu, että voisinpa muuttaa yksiöön, jonka lattioilla ei olisi kaiken maailman työkaluja, auton ovien sisustoja ynnä muuta krääsää, mutta se on onneksi vain välillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti