lauantai 28. marraskuuta 2009

Kalenteri vuodelle 2010Eilen siis sain valmiiksi kalenterin ensi vuodelle. Annan kalenterin äipälleni joululahjaksi. Vasemmalla puolella on kuva tammikuulle ja helmikuulle. Yksi kuva aina kahdelle kuukaudelle helpotti hommaa, ettei tarvinnut 12 kuvaa tehdä. Oikealla kuva maaliskuulle ja huhtikuulle. Kalenterin ostin siis Sinellistä muutamalla eurolla ja kuvissa käytetyt matskut taitavat myös olla suurimmaksi osaksi Sinellistä.


Ja tässä vasemmalla kuva toukokuulle ja kesäkuulle. Äitienpäivää ajattelin kun tätä kuvaa väsäsin. Ja oikealla sitten tietenkin heinä- ja elokuun kuva.
Merkkailin kalenteriin jo valmiiksi meidän kaikkien perheen jäsenten synttäripäivät ja tietenkin myös koirien synttärit :D Folke täyttää 6 vuotta ja Jaska 4 vuotta.
Vasemmalla kuva syyskuulle ja lokakuulle, veikkaan, että tämä kuva on ehdottomasti äipän suosikkikuva. Värimaailma ja eläimet osuvat kohdalleen. Oikealla sitten vielä kuva marraskuulle ja joulukuulle. Tämä oli selvästi hankalin kuva saada aikaiseksi, pyörittelin lahjapaketteja ja nauhaa vaikka kuinka kauan käsissäni, ennen kuin sain ne istumaan.
Kovin yhtenäinen tyyliltään kalenterista ei tullut, mutta uskon äipän tykkäilevän siitä silti. Voi vaikka viedä töihin seinän koristukseksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti