perjantai 13. marraskuuta 2009

Neulomuksia

Jeba! Viikonloppu on taas käsillä ja tää nainen ottaa piskin mukaan (ja jättää isännän kotiin) ja lähtee kohta ajelemaan kohti Keski-Suomea. Sitä ennen vähän mukaan lähtevien neuletöiden esittelyä :)


Ylläolevat sukat ovat isilleni. Hieman myöhästynyt isänpäivälahja. Neuloin mieheni jalan mukaisesti, heillä kun on samankokoinen jalka. On otettava kuitenkin loppulanka ja puikot mukaan, jos on jotakin korjattavaa kun isi pääsee sukkia kokeilemaan. Lanka oli Novitan Stone Luxus ja vitosen puikot. Silmukoita oli 40. Jalan koko suunnilleen 42.


Sitten hieman pienemmät sukat. Ystäväni tällä viikolla syntyneelle vauvalle neuloin jo jokin aika sitten sukat valmiiksi. Ohje sukkiin täällä. Muokkasin ohjetta hieman yksinkertaisemmaksi itselleni. Lanka Fabelin ja puikot langan mukaan.

Sukkien lisäksi vien vauvalle pienet tossut. Mintun vihreät tossut neuloin myös jokin aika sitten valmiiksi, ja pinkki tossu on myös odotellut hetken tietoa siitä, kumpi tulee. Pakkaan tänään siis pinkin tossun mukaani ja neulon illalla sille parin valmiiksi. Pääsevät pikku prinsessan jalkoja lämmittämään. Lisäksi lahjon vauvaa jo kesällä neulomallani vihreällä pipolla.
Mintun väriset tossut sitten saavat odotella jonkin aikaa saajaansa. :)

2 kommenttia:

  1. Pikku prinsessa kiittää sukista, tossuista ja piposta :) Tulivatkin tosi tarpeeseen, nyt ei palella varpaita ja korvia!! <3

    VastaaPoista
  2. Mukavaa neuloa pikkuiselle ja hyvä että käyttöäkin on :D
    pitää kohta taas tulla kattomaan prinsessaa <3

    VastaaPoista