perjantai 4. joulukuuta 2009

Joulukortteja tilauksesta

Noniin, muutamat joulukortit tein taas viime viikolla, nyt sain aikaiseksi päivitettyä ne blogiinkin. Äippä siis tilasi multa kolme korttia. Yllä olevassa nuo pallon muotoiset tarrat esittävät siis joulupalloja, isäntä ei ainakaan meinannu ensin hoksata mitä ovat :D Tarrat Tiimarista ja loput tarvikkeet Sinellistä.


Tämä luistelijatyttö menee äipän tädille, tuli kivasti tuollainen vähän vanhanaikainen kortti. Tämänkin kortin matskut Sinellistä + tarra Tiimarista.


Ja sitten vielä kisuli lumihangella. Naapurille äippä pyysi tekemään kissakortin, kun naapuri sattuu pitämään kovasti kissoista.
Porukat tulevatkin tänään meille kylään pitkästä pitkästä aikaa niin saan annettua äipälle valmiit kortit.
Tilasin myös alkuviikosta kaikkea kivaa Paperellasta ja hain paketin postista tänään. Sormia syyhyttäisi päästä tekemään niistäkin kaikkea, mutta ei raaski enää levitellä askartelutarvikkeita ympäriinsä kun vieraita on kohta tulossa.
Hyvää viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Hih, nuohan on ihan selvästi joulupalloja tuossa ekassa kortissa :D

  Hei netissä on sellainen yks joulukalenteri, missä joka päivä tulee joku käsityö (ne on kai kaikki jouluisia tai silleen). Googleta Drops design ja sieltä niiden sivulta pääsee sinne. Itsekin oon käyny kattoo mitä luukuista paljastuu :)

  VastaaPoista
 2. aika kiva toi garnstudion joulukalenteri, paha jos sieltä tulee nyt joku kiva neulomisohje, on niin paljon kaikkee muutakin kesken :D

  VastaaPoista
 3. Joo, minunkin mielestä se on kiva. Tai just, että sieltä vois saada kyllä joitain ideoita :)
  Hih hih, sun pitää laittaa ne ohjeet vähän myöhempään talteen, että sit kun on taas aikaa eikä muita juttuja kesken nii voi niihin sit palata :)

  VastaaPoista