torstai 17. joulukuuta 2009

Huovutettuja heijastimia


Nämä joululahjat valmistuivat jo aikoja sitten, mutta tänään vasta sain kuvattua ne, koska annoin punaisen tassuheijastimen työkaverilleni tänään lahjaksi. Tassu sopi työparilleni, ollaanhan me samiksia kun meillä on molemmilla tipsut! Toisella lempeä ja ihana, toisella hell hound.. no ei siitä sen enempää :D
Mustan ja vihreän tassun ajattelin vielä antaa lahjaksi, mutta aion tehdä itselleni myös tuollaisen mustan, niin kiva siitä tuli. Ja muutenkin kun on näihin tassukuvioihin hurahtanut..


Lisäksi tein tällaisen enkelin, saajaa en ole vielä päättänyt. Voipi olla, että tässä muuttohässäkässä jää enkuli vielä kaappiin asustelemaan. Heijastimet tein siis siten, että huovutin ensin haluamani kuvion ja sitten kuumaliimasin päälle palan heijastinkangasta. Sitten vain avainlenkki jostain läpi.
Olisinpa kerennyt huovutella enemmänkin kaikkea, monenlaista oli suunnitelmissa, mutta niin se vain on - työ haittaa harrastuksia :D

2 kommenttia:

  1. Siis ihania!!!!!Minä olen vain huovuttanut tassukuvioisia rintaneuloja.Aikeissa tehdä tuollainen(2x) JO huomiseksi,koska tarvitsen syys-lahjaa kahdelle nuorelle tytölle.Ajattelin joko huopaa tai huovutettua heijastinta.Kumpi olisi parempi?Ja vielä kysymys,millä huovutus-tyylillä olet nuo huovuttanut?Ne ovat todella hienoja!

    T:Likka pohjanmaalta.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset :) pohjana toimisi hyvin joko huovasta leikattu pala, johon voisi kuumaliimata heijastinkangasta, tai sitten neulahuovuttaa tuollaisen ympyrän (kuten minä tein) ja kuumaliimata heijastinkankaan siihen kiinni. :)

    VastaaPoista