lauantai 5. syyskuuta 2009

Sukat


Sain tänään valmiiksi siniset sukat, joita aloitin pari viikkoa sitten neulomaan. Valmistuivatkin sopivasti lämmittämään jalkoja kun olo on niin tukkoisa. Aikomus on viedä sukat töihin, koska työpisteeni on ihana, mutta vanha talo ja jossa on kylmät lattiat.

Neuleohjeen mukaan sukkien nimi on Golf-sukat :D nojaa.. minusta ne ovat hieman tossumaiset sillä niissä ei ole villasukkamaista vartta. Hieman ovat isot jalkaani, mutta mahtuupahan ainakin alle kevyempi sukka sitten.

Tänään sain vihdoinkin tilattua Poppelin verkkokaupasta lankaa, että saan äipän sukat valmiiksi ja sitten sitä vaaleanpunaista lankaa omiin sukkiini. Äipän sukat on saatava valmiiksi synttäreihin mennessä, joten niistä luvassa kuvaa piakkoin. Omissa sukissani voikin sitten vierähtää tovi :D
Korttiaskartelu jäi tältä päivältä, on ollut niin tukkoinen olo ettei yksinkertaisesti jaksa. Jospa olo tästä kohenisi huomiseen mennessä, niin pääsisi vihdoinkin käsiksi uusiin materiaaleihin!

2 kommenttia:

  1. Nice, erilaiset sukat!
    Tiiäkkö, mä oon huomannu, että joihinkin pitkävartisempiin talvikenkiin, niin ei aina mahdukaan villasukka alle, koska se jää kiinni just siitä varresta.
    Eli vähän kätevää olis jokaisella olla edes yks pari tuollaisia, missä ei oo vartta :)

    VastaaPoista
  2. Nää on kyllä tosi mukavat jalkaan. Oon niin mukavuudenhalunen, etten tykkää yhtään kutittavasta langasta enkä puristavista varsista. Sen takia nää on ollu kivat, huomenna vien töihin. Pitää tehdä kotisukat vielä kun saan ne langat postista :)

    VastaaPoista