sunnuntai 13. syyskuuta 2009

3D-kortti

Eilen myös sain vihdoin askarreltua kortteja hyödyntäen uusia Paperellasta tilattuja materiaaleja. Tässä kortissa on Precious Moments - 3D kuva. Oli kyllä aikamoinen näpertäminen kaikkien osien leikkaamisessa ja kokoamisessa. Tästä lähtien taidan ostaa vain stanssattuja 3D- kuvia.

Kortista tuli kyllä aikas kiva. Ähersin myös sinisävyistä korttia, mutta en vain saanut sommiteltua osia tyydyttävällä tavalla. Katsotaan jos tänään jaksaisi vielä yrittää uudestaan.

Tunnin päästä menemme asuntoesittelyyn. Kunpa talo olisi sopiva ja pääsisimme muuttamaan isompaan. Haaveilen yhdestä ylimääräisestä huoneesta, josta saisi työhuoneen. Laittaisin sinne isännän tietokoneen ja ostaisin itselleni myös työpöydän, johon saisin tämän läppärin ja jota voisin käyttää askartelupöytänä. Nyt täytyy aina siivota heti kaikki askartelutavarat pois ruokapöydältä kun lopettaa askartelun. Noh, kohtahan sen näemme, miten tänään käy :)

2 kommenttia:

 1. Täälläkin tarvittaisiin yhtä huonetta "toimistohuoneeksi", mutta joo siis meilläkin ukon pöytäkone sinne.
  Ja mäkin haluaisin omalle koneelleni sellaisen siron tietokonepöydän :)
  Mutta ehkä jatkamme vielä haaveilua vähän aikaa..

  Tämän kortin väreistä muuten tykkään, mä oon nyt syksyllä alkanu muutenkin lämmetä lilan väriin, onhan se vähän tummempi eli syksyinen väri?

  VastaaPoista
 2. Kyllähän näin vois ajatella, onhan violetti tai lila kylmä väri, ja syksyllä alkaa sää kylmetä. Sopii kyllä syksyyn vaikkei sitä luonnossa näykään :)

  VastaaPoista