maanantai 7. syyskuuta 2009

Ponikortti

Ihana pinkki ponikortti sopisi pikkutytön synttärikortiksi, mutta tällä kertaa tein sen kaverille synttäreiden kunniaksi. Kyseessä siis 23 vuotta täyttävä mies. :D
Sisällä on tekstinä: "Haista ite! ps. onnea.." ah, niin herkkää <3
Eiköhän synttärisankarin huumori kestä. Huomenna pitäisi postin tuoda kortti saajalleen.

Muita projekteja: aloitin neulomaan sukkia Isoveli-langasta veljelleni. Sain ensimmäisen sukan eilen valmiiksi, mutta sovitin sitä isännän jalkaan ja huomasin sen olevan aivan liian iso. Purin koko työn sitten ja aloitin alusta pienemmällä silmukkamäärällä. Neuloin töiden ohessa tänään ja lapset tulivat koko ajan kyselemään, että mitä teen ja kenelle teen ja miten osaan "ommella" ja mistä tiedän milloin se on sopiva jalkaan. :D mainioita tapauksia nuo lapsukaiset.

Työn alla on myös erittäin hitaasti edistyvä huivi veljen tyttöystävälle joululahjaksi, onneksi on paljon aikaa saada valmiiksi. Eilen keksin myös kivan ovikyltti-idean, jonka haluan jossain vaiheessa toteuttaa. Niin paljon tehtävää, niin vähän aikaa :)

4 kommenttia:

 1. Hah, ihan huippu tuo kortti! :D

  VastaaPoista
 2. hahah upee! tätä varmasti arvostetaan. :P

  VastaaPoista
 3. kuulin äsken saajan kommentin: "tää on paras kortti minkä oon ikinä saanu!" ja "en ois kyllä arvannu että sisällä lukee haista ite!"
  hahah :P

  VastaaPoista
 4. Hih Hih :) Toivottavasti se nyt on muistanu laittaa sen hyvälle paikalle näytille :)

  VastaaPoista