torstai 16. kesäkuuta 2011

Sydämiä


Löysin alkuviikosta aivan ihanan ohjeen, jolla virkata nättejä sydämiä kätevästi.

Niitäpä onkin sitten tullut virkkailtua enemmänkin.
Ohje täällä: Ravelry-linkki

Ihania saa kun virkkaa kaksi sydäntä, laittaa väliin vanua ja virkkaa kiinni toisiinsa. Saa virkatun version niistä joka paikassa myytävistä kangassydämistä.

Taitaa olla taas pieni osa ensi vuoden joululahjaongelmista ratkaistu :)
Nopea virkata vaikka lahjapakettia somistamaan.


Tekaisin nopeasti tänään sydämet työkavereille kiitokseksi näistä kuluneista kahdesta viikosta, jonka olemme viettäneet koululaisten päiväleirillä yhdessä. Sydämet yllä olevassa kuvassa siis.
Yksi työkavereista aloittaakin huomenna kesälomansa, minulla vielä tasan viikko töitä jäljellä (eikä siis kahta kuten edellisessä postauksessa väitin)

Mukavaa viikonloppua!


5 kommenttia:

 1. Aivan ihania sydämiä. En ole paljoa virkakkaillut, joitain perusjuttuja vain, mutta tämä innosti kokeilemaan. Harmitti hieman, kun en ymmärtäny ohjetta ensimmäistä kierrosta pidemmälle, mutta pikkuisen sydämen onnistuin kyllä saaman aikaiseksi. =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vierailustasi ja kommentistasi :)
  jos haluat, voin suomentaa ohjeen ja laittaa vaikka kuvallisen postauksen, tämä on todella kätevä ja helppo ohje kun pääsee jyvälle :)

  VastaaPoista
 3. Sehän olisi oikein mukavaa =)

  -v-

  VastaaPoista
 4. Ihania sydämiä! Täytyykin laittaa tuo lemppari-listalle tuo ohje, koska sopivat tosi hienosti esim. huopikkaitten somisteeksi ja mulla on vielä useampi huopanen kerä tuolla odottamassa :)

  VastaaPoista
 5. v: ohje suomennettuna tulossa ensi viikolla :)
  Hanna: eikö vaan! oon kans ihan rakastunu näihin :) on se ravelry vaan mahtis paikka, tylsänä hetkenä ku eksyy "vaan" kattelemaan, nii eipä pian ookaan enää tylsää ;)

  VastaaPoista