sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Matto


Pieni tai ei niin pieni viikonloppu-urakka takana. Virkkasin meille maton.
En yleensä tykkää räsymatoista ollenkaan, mutta tässä tapauksessa kun sain itse valita värit, niin...

Olen alkuvuodesta lähtien halunnut virkata maton ja yritin metsästää matonkuteita tai ontelokudetta, mutten löytänyt. Sitten vielä Hannalla oli tekeillä ihana matto, niin pakkohan omaakin oli päästä tekemään ;)

Niinpä sitten leikkelin itse kuteeni omistani ja isännän paidoista.
Tähän mattoon meni kaksi isännän paitaa, ja kolme minun paitaani.
Olisi ollut ihana tehdä tästä sellainen muistojen matto kuten Heidillä, mutta ei näillä kirppareilta ostetuilla paidoilla oikein ollut muistoja takanaan. Ainoastaan yhdellä, jota käytin erittäin hauskassa tyttöjen illassa kerran :)
(voi sitä sinistä oravaa!)

Nyt se on osa mattoa sekin paita sitten.
Täytyypä sanoa, etten kyllä enää jaksaisi leikellä kuteita. Bongasin erään kaupan noin 40km päässä meiltä, jossa myytäisiin ontelokudetta ja muitakin kuteita. Siellä voisin kesällä vierailla...

Ensin ajattelin mattoa terassille, mutta ei se kyllä sinne sitten jäänyt.

Niinpä se sitten löysi tämänhetkisen paikkansa Ikean valkoisten mattojen luota.

Keitin kahvia ja ajattelin käpertyä sohvannurkkaan nauttimaan ukkosesta ja sateesta, mutta eipä se satanut kuin hetken ja nyt paistaa taas aurinko. Höh :)

Kesävarpailta terkkuja!


2 kommenttia:

  1. Hieno matto tuli! Hauska idea tuo, jos laittaisi omat vanhat rääsyt muistoksi mattoon. Täytyypä laittaa korvan taakse. Tuliko muuten paljon nukkaa tai pölyä kun leikkelit kuteita?

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) luulin et tulis kauheesti roskaa ku luin ohjeita ennen ku alotin leikkaamisen ja teinkin sen terassilla, mut ei sitä sitten kuitenkaan nii paljon tullu.. riippuu kai siitä millasta kangasta leikkaa. Kesällä vois tavata neulonnan merkeissä jossain ulkona? :)

    VastaaPoista