lauantai 20. maaliskuuta 2010

Sukkasatoa


Tässä viime aikoina valmistuneet sukat. Ensimmäiset raitasukat tein ystävälleni tämän pyynnöstä. Toivottavasti sukat ovat jo päässeet jalkoja lämmittämään :)
Keskimmäiset vihreät raitasukat valmistuivat eilen ja ovat menossa äipälle. Äippä sai valita hiihtolomalla langan, josta tein sukat ja tässä lopputulos. Aika pirteät ja keväiset :)
Viimeiset sukat valmistuivat jo jokin aika sitten toisten sukkien jämälangasta kummitytölleni. Pitäisi varmaan laittaa postiin ja kohti pienen neidin kotia. Kaikki langat ovat seiska veikkaa.
Tulipa eilen mieleen sekin, että josko tekisi itsellekin vaihteeksi jotkut sukat.. lankoja nimittäin on. Ensin kuitenkin aion saada valmiiksi tällä hetkellä puikoilla olevan työn :)

9 kommenttia:

 1. IHANIA sukkia!!!!

  Ja jalat ovat pysyneet HYVIN lämpiminä!! <3 kyllä on niin hyvä mieli kun saa ihanan ystävän tekemät sukat laittaa jalkaan :) <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania raitasukkia! :)
  Noista vihreistä sukista tulee kyllä niin kevät mieleen :)

  VastaaPoista
 3. :)
  jee kevät tulee kovaa vauhtia! ei malta odottaa et lumet sulais pois :) tekis mieli jo päästä istuttamaan pihalle kaikkea (vaikka kuitenkin ne kuolee kun en oo mikään viherpeukalo) mut suunnitelmia istutuksista ois jo :D

  VastaaPoista
 4. Oi, että istutuksia :)
  Mitäs esim oot ajatellu istuttaa? :)
  Mä olin viime viikolla jo ihan fiiliksissä keväästä, kun isot autotiet oli ihan sulat jo! :D
  Nyt kylläkin pientä takautumaa siinä, mutta kyllä se kohta lumet sulaa ja ruoho vihertää :)

  VastaaPoista
 5. mie kanssa ihan innoissani mietin mitä istuttais pihalle....toisesta kukkalaarista pitäs kaivaa kaikki kasvit pois ja vaihtaa siihen multa..semmonen pieni homma, juu :) sit vattuja pitäs istuttaa lisää, kuhan paikan keksisi, ja lisää perennoja, jne, jne... :)

  -katja-

  VastaaPoista
 6. pitää ainakin ensteks oottaa lumien sulamista et näkee koko ton piha-alueen ja näkee et mihin voi ylipäätään istuttaa mitään :)
  perennoja pitäis kans tänne istuttaa, ukonhattua, karpaattienkelloa, ahkeraliisaa.. muuten sit kesämalvikkia ja liljaa. mulla on selvä näkemys kukkien väreistä :) tahdon valkoista ja vaaleanpunaista. katsotaan nyt miten käy.. laitan kuvan tänne jos saan jotain kukkimaan :D

  VastaaPoista
 7. Niin mutta visiostahan se lähtee :)
  Ja jos sellainen jo on, niin ei muuta kuin odottamaan lumien sulamista :)

  VastaaPoista
 8. Kohta teilä on Lempäälän hienoin puutarha :) Sulais vaan nuo lumet pois ja äkkiä!!!Tänään paistoi tohon meidän etukuistille niiiin lämpimästi aurinko, kevät fiilis :D Onko muuten pihassa valmiita kukkapenkkejä?? Kerrohan siun puutarhanäkemys, kun nähdään niin voidaan visioida yhdessä :D

  -Katjuska-

  VastaaPoista
 9. ei oo mitään hajua tosta pihasta et mitä on lumen alla :D heti kun lumet sulaa nii näkee missä on paikkoja istuttaa jotain.
  joo jaetaan puutarhavisiot kun nähdään :D

  VastaaPoista