lauantai 6. maaliskuuta 2010

Shoppailua!


Noniin loma lähestyy loppuaan ja kylläpä olikin ihanaa! Olin 5 päivää Keski-Suomessa vanhempieni luona ja shoppailin äipän kanssa oikein urakalla. Viime lauantaina pyörittiin Jyväskylän keskustassa ja käytiin muutamassa ihanassa sisustuskaupassakin. Ylläolevat kauniit vaaleanruskeat kynttilät ostin Sisustusliike Satiinista Vapaudenkadulta. Ihana kauppa! Riviera maison - tyyli toimii kyllä :) Ison hopeisen kynttilänjalan ostin Kodin ykkösestä. 2 pientä matalaa kynttilänjalkaa löysin Tiimarista, mikä oli huippua koska tällaisia olen etsinyt jo pitkään!


Hienon peltikyltin löysin Sisustusliike Selmasta (?) Jyväskeskuksesta. Koirahulluna oli pakko saada se. Siinä lukee: "A home without a dog is just a house", kissaihmiset ja muut älkööt pahastuko :)
Vaalean sydämen ostin Sisustusliike Satiinista ja laitoin sen kyltin alapuolelle. Sydämessä lukee "Thinking of you"


Mummoni ja pappani talo on myyty ja sitä tyhjennettiin kotipuolessa ollessani. Otin itselleni mummin kaksi kultaista kynttilänjalkaa sekä pari astiaa. Lisäksi äippä antoi minulle 6 lasista kruunukynttilänjalkaa. Nauratti kun kannoin kotiin monta kassillista kynttilänjalkoja :D
Keskiviikkoiltana tulin äipän ja iskän kanssa kotiin ja torstaina ajoin äipän kanssa Vantaan Ikeaan. Huonot oli tosiaan valikoimat, ei tahdottu löytää äipän kanssa oikein mitään, ja voin kertoa että sitä ei ole ikinä tapahtunut!! Meidän ostokset mahtuivat samaan kassiin ja rahaakin meni niin vähän ettei ikinä.. Ostin kynttilöitä ja tuikkuja, korin, tyynyn ja kaksi valkoista pyöreää mattoa. Hmm Ideaparkissa voisi vielä käydä tänään tai huomenna... ;)

3 kommenttia:

 1. Tuo kyltti käy teille kyllä niin hyvin! :)
  Mitäs ukko sanoi, kun tuliaisina toit vaan kynttilänjalkoja? ;)
  Mistäs tuollaiset kehykset oot löytäny? Nimittäin tosi kivan näköiset, nuo reunuksen koristeet tekee niin kivaks :)

  VastaaPoista
 2. oli mulla kaikkea muutakin tuliaisia, mm. isännälle ostin paidan kirpparilta. kynttilänjalkoja en edes sille esitelly, ripottelin vaan pitkin kämppää :)
  kehykset on anttilasta, ostin häitä varten sillon, mut näin niitä viime viikonloppuna vielä kodin ykkösessäkin

  VastaaPoista
 3. Mä just kävin viime viikolla kodin ykkösellä, voi harmi kun on menny ihan ohi nuo. Mutta eihän siellä kaikkee voi nähdä, kun oli taas kaikkee :)

  VastaaPoista