sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Vessan muutos


Ylläoleva kuva on vessasta ennen. Tunnelma on sinivihreä. Olen jo jonkin aikaa haaveillut muuttavani sävyä pinkkiin tai limen vihreään. Ikeastakin katselin sopivia tekstiilejä, mutten löytänyt mieleisiä. Tänään sitten ajelin Kodin ykköseen ja ostin vähän pinkkejä juttuja.


Ostin pyöreän pinkin maton (11,95€) ja pari pyyhettä sekä pinkin tuikkukipon. Hieman sain piristettyä ilmettä. Jos saisin itse joskus suunnitella vessan, seinä- ja lattiamateriaalit olisivat vaaleita tai jotain neutraaleja, joihin olisi helppo yhdistellä eri värisävyjä. En tykkää nykyisestä lattiasta, sillä se on vaaleansininen, mutta kyllä sen kanssa pärjää :)


Ja olihan vessan valokuvaaminen niin jännittävää puuhaa, että koirulin oli myös tultava seuraamaan tilannetta.


Ai niin, on kerrottava vielä seikkailustani. Takaisin tullessani Kodin ykkösestä auto alkoi käyttäytyä kummasti moottoritiellä. Säikähdin niin helvetisti. Ajoin tien sivuun ja hitaasti matelin rampille ja hiljaisemmalle tielle. Selvisipä että rengas oli poksahtanut. Eipä siinä voinut muuta kuin soittaa isännälle ja odottaa, että hän pääsee paikalle pyörällä vaihtamaan renkaan. Isännällekin kertyi mukavat noin 18km pyöräilyä, onneksi en Tampereelle asti jäänyt. Huh, säikähdyksellä selvittiin. Mutta sellainen tarina näillä sisustustuotteilla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti