torstai 17. kesäkuuta 2010

Ovikoriste ja muutakin etupihalta


Ajattelin viikonloppuna askarrella keväisen ovikoristeen, mutta sainkin sen valmiiksi jo tänään. Huovutin siis itse kukat ja lehdet ja kiinnitin ne kranssiin. Pupukoriste sai väistyä ovesta varaston oveen tämän hempeän koristeen tieltä.


Tässä vielä muutama kuva etupihaltamme. Etupihan kukkien värimaailma on sinivalkoinen. Alunperin halusin vain valkoista, mutta sain lapsilta kevätjuhlassa noita sinisiä kukkia ja siitä se ajatus sitten lähti..Alla oleva kyltti on etuovemme vieressä. Ostin kyltin alunperin vanhemmilleni, joille koira on aina etusijalla (:D) mutta se jäi sitten kuitenkin meille. Onhan tuo totta varmaan ainakin minun suhteeni. Isännästä en menisi sanomaan.


Näköjään tämän vuoden puolella on tullut päivitettyä tänne blogin loppuun aina jotain kuulumisia normielämästä, teenpä sen nytkin, haitanneeko tuo ketään.
Töitä olisi jäljellä enää 9 päivää, huomenna on viimeinen päivä koululaisten kahden viikon mittaisesta päiväleiristä. Metelistä huolimatta mukavaa on ollut, sain suloisen ihailijapojankin. Mutta kesälomaa odotellessa!

1 kommentti: