maanantai 14. kesäkuuta 2010

Uusi Ikea testattu!


Nyt se on koettu. Nimittäin uusi Suomen suurin Ikea. En ole viitsinyt heti avaamisen jälkeen sinne rynnätä, mutta olen ajatellut meneväni jokin arki-ilta kun porukkaa on vähän. Tänään sen tein ja ajelin Ikeaan. Meiltä on sinne noin 13km, moottoritietä lähestulkoon koko matka joten aika vaivatonta.
Hopeinen kynttilänjalkakokoelmani karttui jälleen yhdellä jalalla, jota en viimeksi saanut helmikuussa Ikeassa käydessäni. Vihreän tuoksukynttilän ostin vielä jalan päälle. Kynttilänjalka 9,95€ ja tuoksukynttilä 4,50€.Lipaston päälle hommasin teräksisen aluslautasen hintaan 5,95€ ja siihen koristekiviä 1,95€. Lumpeenlehti oli jo valmiina.


Kaksi teräksistä kukkaruukkua ostin hintaan 1€/kpl. Ja vieressä ihana metsäntuoksuinen kynttilä, joka maksoi 3,95€. Lisäksi ostin vielä tuoksutuikkuja ja pienen maton. Helpottipa vähän shoppailun tuskaa :)

Muuten olenkin taas mennyt tukka putkella koko viikonlopun. Ystäväni yllätyspolttareissa Keski-Suomessa hurahti koko lauantai ja muuten tapasin ystäviä ja uskaltauduin jo toisen kerran uimaan! Tulevana viikonloppuna aion vain olla ja ehkäpä askarrella jotain kivaa kotiin.

4 kommenttia:

  1. Oliko uus Ikea hieno? :)
    Pakko kyllä itsekin tehdä päivän reissu Ikeaan shoppailemaan vielä kesän aikaan :)

    Aivan ihana tuo lumpeenkukka-kokonaisuus! :)

    VastaaPoista
  2. oli se selvästi isompi (ainakin yläkerta oli) kun muut ikeat. että sinne vaan! :)

    VastaaPoista