perjantai 4. kesäkuuta 2010

Tossukat


Ja neuleilla jatketaan. Tänään pääsin aikaisin töistä (kuten yleensäkin normiperjantaisin) ja haahuilin kotona ihmetellen mitä oikein tekisi. Lähdin siis netistä etsimään kivoja neuleohjeita ja törmäsinpä kivaan tossuohjeeseen. Täältä löysin ohjeen. Näistä tuli tällaiset kokeiluversiot, nyt hahmotan tekniikan ja voisin yrittää tehdä eri kokoisetkin tossut, vaikkapa lapselle.


Nämä tossut ajattelin antaa äipälleni, jonka lempiväri on tunnetusti musta. Vanhemmillani onkin "sopivasti" kylppäriremontti meneillään, ja kylmällä ilmalla talossa on todella kylmä koska eristeiden (?) takia lämmitystä ei voi pitää päällä. Tässä on sitten lämmitystä äipän jaloille.

Huomenna suuntaan Jämsään kannustamaan vanhempieni koiraa koiranäyttelyssä. Mukavasti jatkuu viikko, alkuviikosta olimme työporukan kanssa saaristossa virkistäytymässä ja reissu oli mukava. Tykkäsin Naantalista kovasti, ja paluumatkalla olisi ollut mahdollisuus käydä ihanassa sisustuskaupassa (!) mutta jostain syystä kaikki miehet olivat asiaa vastaan.. No, kiva tietää että sinne ei ihan mahdoton matka ole, jos vaikka innostuisi itse sinne ajelemaan joskus.
Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

3 kommenttia:

 1. Me oltiin kaksi vuotta sitten syksyllä häissä Naantalissa, ja tuli sitten siellä vähän pyörittyä muutenkin niin itsekin tykkäsin tosi paljon paikasta :)

  Ihanat tossukat muuten! :)

  VastaaPoista
 2. Hienot tossut! Tollasia pitää kokeilla itsekin tehdä, on kertynyt jos jonkinlaista jämälankaa niin sais niitä kulutettua :)

  VastaaPoista
 3. Sini: niin oli kyllä kaunis paikka, ihanasti meren rannalla :)

  Hanna: joo ei muuta kun näitä tekemään :) kätevästi saa tosiaan jämälangat kulutettua :)

  VastaaPoista