lauantai 19. maaliskuuta 2011

Tilaustyökortteja ja lumipaakkuja


Viikonloppu! Niin kivaa!
Eilen sain postitettua tilaustyökortit saajalleen, joten ne voipi esitellä täällä.

Setäni vaimo tilasi minulta sukulaislapsilleen synttärikortit. Ensimmäinen yhdeksän vuotta täyttävälle tytölle, ja toiveena oli, että kortti olisi vaaleanpunainen ja tyttömäinen.

Toinen kortti menee 7 vuotta täyttävälle pojalle, ja toiveena kortin värimaailmaksi oli vihreä tai ruskea. Päädyin vihreään. :) tähän korttiin käytin uusinta askartelujuttuani, Penny Blackin akryylileimasinta.

Ostin tämän hiihtolomareissulla kotipuolesta Askartelupuoti Piasta, kuva lainattu kaupan sivuilta.
Söpösiä siilinkäisiä. Väritykseen minulla ei tällä hetkellä ole muuta kuin puuvärit, jonkinlaiset tussit kai pitäisi ostaa jos näitä leimoja alkaa harrastaa enemmänkin.

Tänään olenkin herkutellut ja virkkaillut. Virkkaukset valmistuivat supernopeasti, mutten voi esitellä niitä täällä ennen kuin ehkä viikon kuluttua, jottei yllätys mene pilalle :)

Luntakin oli satanu ihan reippaasti yön aikana. Aamulenkin jälkeen piskin tassut olivat aivan lumipaakuissa. Eivät onneksi sentään näin kamalissa paakuissa kuin tässä kuvassa:


Mukavata viikonlopun jatkoa sinulle!


2 kommenttia:

  1. Mulla on noihin saman sarjan leimasimiin tussit, jos haluat joskus niitä testata ennen ostoa :) Whisper Strokesin Dual Trip Brush Markersit, sellaset vesiliukoset, joita saa häivyteltyä sellasella saman sarjan häivytystussilla. Toinen pää tussista on ohuempi ja toinen paksumpi. Hyvin toimii leimasinten kanssa, jos leimasinmuste vaan on vedenpitävää.
    Hienot on kortit :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Hei kokeilisin oikein mielelläni niitä! Siis joku kerta neulonta- ja väritystapaaminen? :)

    VastaaPoista