keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Hankintoja


Nyt olisi tarjolla viime viikonlopun shoppailun tuloksia.

Vietin viikonloppua Keski-Suomessa ja asiaanhan kuului kaupungilla kiertely. Kävin ensimmäistä kertaa uudistuneessa Forumissa ja ehkä pienen etsiskelyn jälkeen löysin kaverini kanssa uuteen paikkaan muuttaneen Sisustusliike Satiinin. :D

Satiinista mukaan lähti tuo sydämenmuotoinen kellokranssi (hinta taisi olla 8,90€) ja kaksi noita teräksen värisiä sydänkoukkuja. Ajattelin laittaa koukut alunperin kylpyhuoneeseen peilin molemmin puolin, mutta vaatekaapin viereisellä seinällä oli tyhjä tila, johon päädyinkin koukut laittamaan. Nyt on paikka, johon ripustaa kauniita esineitä esille.


Joulun lähestyessä päädyin tietenkin valkoisiin juttuihin ja koukkuihin pääsi sydänkranssi ja kaksi helmistä tehtyä kaulakorua.


Kävin myös Sisustus Nostalgiassa, josta mukaan lähtivät nuo kirjainkuutiot. Hinta oli 9,90€.


Kuutiot päätyivät makuuhuoneen hyllylle (joo vähän imelää, tiedetään! :D)


Ja vielä esittelyssä ihanaiset tähtikynttilät, jotka nappasin mukaan jokin aika sitten Ikeasta.


Saatoinpa eilen täyttää taas vuosia ja sainkin monta ihanaa lahjaa. Yksi todella kiva ja mieluinen lahja oli äippäni ostama kirja "Uusi askartelun pikkujättiläinen". Siinä on esitelty monen monta askartelutekniikkaa ja päässä pyöriikin jo ainakin 57 uutta ideaa, joita pitäisi päästä hetimiten kokeilmaan!

Eilen shoppailimme päivällä äipän kanssa Idiksessä ja sieltäkin mukaan tarttui jotain kivaa (siitä lisää loppuviikosta). Lisäksi kävimme kirpparilla, mikä ei sekään ollut hukkareissu. :)
Tänään menen kuten eilenkin illaksi töihin viettämään kerholaisten joulujuhlaa. Mutta nyt nautin omassa rauhassa kupposen kahvia ja palan prinsessakakkua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti