tiistai 23. marraskuuta 2010

Jouluinen kranssi


Löytyi kuin löytyikin uutta postattavaa :)


Jo pitkään on ollut tarkoitus maalata pari koivun väristä kranssia valkoisiksi, ja viime viikolla Biltemassa käydessämme ostin valkoista spray-maalia. Muutama suihkutuskerros kransseihin ja kämpän huolellinen tuuletus ja valmista tuli. Olisi sitä terassillakin voinut suihkutella, mutta on niin karmean kylmä!

En jaksanut tällä kertaa tehdä mitään kovin ihmeellistä, ajatus vaikkapa huovutustarvikkeiden kaivamisesta kaapista sai silmät lupsahtamaan väsymyksestä.. Joten kranssiin päätyi vain Tiimarista ostettu puusydän, Sinellin nauhaa ja paikallisen kangaskaupan pitsiä.


Tämä ovikoriste on ensimmäinen joulujuttu kotonamme, tulevana viikonloppuna voisin hieman viritellä valoja sun muita koristeita kun kerran on ensimmäinen adventtikin. Tilasin muuten Ellokselta pari verhoa olohuoneeseen jouluksi, toiset tulevat tällä viikolla ja toiset vasta joulukuun puolella, mutta sitten siis viimeistään luvassa sisustuskuvia.

Tänään olimme töiden puolesta lasten kanssa teatterissa, oli todella hauska esitys! Huomenna sama uudestaan, saas nähdä vieläkö naurattaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti