sunnuntai 1. elokuuta 2010

Jotain uutta


Olipa kiva viikonloppu! Ystäväpariskuntamme vieraili meillä eilen ja tänään ja pääsimme me naiset shoppailemaan. Eilen suuntasimme Ikeaan ja koska saalis jäi hieman laihaksi kummankin osalta, kävimme vielä Bauhausissa. Sieltä löysin ihanat pallokrysanteemit aikaisemmin ostettuihin Ikean ruukkuihin. Hinta oli 7,95€/kpl. Ovat nätit!!


Ja tullessa Bauhausista pysähdyimme vielä Kuljun kartanossa (= vähän kuin Taloustalo tms.) En löytänyt Ikeasta sopivaa taulua keittiöön, mutta tuolta sen sitten löysin. Yllätin itsenikin valitsemalla autoaiheisen, mutta sopii keittiöön erittäin hyvin ja isäntäkin tykkäsi.


Nämä pienet tikapuut olivat päivän suurin ilonaihe. Luulin aina, etten pidä yhtään tuollaisista tikapuista, mutta kuinkas sitten kävikään.. ehkä ne toimivat siksi, että makkarissa tuossa kohtaa on tyhjää tilaa johon ei oikein mitään muuta ole voinut laittaa. Ja ajattelin niiden sopivan myös ulos, mutta tuohon ne taitavat jäädä. Ystäväni kielsi ehdottomasti maalaamasta niitä, vaikka vähän ajattelin josko ne sipaisisi valkoisiksi tai edes valkoisen kuultaviksi. Saas nähdä :)


Ja huomenna kutsuisivat jälleen työt.. mutta tuleva viikko ei onneksi kovin pahalta näytä, ja koska lomakin oli aika ihana, ei tunnu kauhean pahalta lähteä työmaalle :)
Hyvää lomaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. juu kyllä minä en lähtis maalaamaan. :D hii oli kiva viikonloppu, töihin tsemiä! :)

    VastaaPoista
  2. niin oli kivvaa :) ja hei mulla onkin yks takki jota voisit kokeilla ens kerralla ku nähään

    VastaaPoista