perjantai 28. toukokuuta 2010

Tytön neuleliivi


Äsken sain valmiiksi tämän neulomuksen. Jostain sain päähäni noin kuukausi sitten, että haluan tehdä neuleliivin lapselle. Ostin ihanan pehmeää Novitan Pretty baby - lankaa ja aloin hommiin.
Tämä on siis toinen isompi neulottu vaatekappale, jonka olen koskaan tehnyt. Olen tästäkin kyllä ylpeä!


Yhdistelin useampiakin ohjeita, sydänkuvion keksin itse. Yllätin ehkä hieman itseni, että onnistuin saamaan aikaan kivannäköisen ilman turhautumista. Pahinta varmaan on, etten tiedä onko liivi sopiva saajalleen. Ajattelin liiviä synttärilahjaksi kummipoikani siskolle, joka täyttää heinäkuun alussa 4 vuotta. Mutta ellei liivi ole sopiva, tiedän kyllä toisenkin prinsessan, jolle ainakin vielä sopisi.. :)


Neuleohjeen voin laittaa tänne heti kun saan tiedon oliko liivi sopiva.


Liivistä olisi tullut vähän ryhdikkäämpi, jos olisin ommellut toisenkin hartiasauman kiinni, mutta lasten vaatteissa on hyvä olla nappi helpottamassa pukemista, joten teinkin sitten niin. Äsken hain helmenhohtoisen napin Ideaparkin Eurokankaasta ja ehkä hieman hämmennyin miten huono nappivalikoima siellä olikaan. En saanut sellaista, jonka olin silmissäni koko ajan tuossa olalla nähnyt.. No, kaikkea ei voi saada :)


Hmm, mitähän sitä sitten neuloisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti