sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Shoppailua


Kävin tänään vähän shoppailemassa Ideaparkissa. Sunnuntai on paras päivä siellä käymiseen, saa melkeinpä itekseen olla, verrattuna launtain ruuhkaan, sillon siellä ei pääse edes kävelemään eteenpäin. Ostin Minimanista nämä ylläolevat tuikkukipot. Katselin niitä jo viime viikolla, mutten sitten ostanut. Nyt oli kaikki tuikkukipot puoleen hintaan, joten näille kahdelle jäi hintaa vain 5€. Laitan nämä seinähyllylle, kun joskus saataisiin se hylly seinälle...


Sitten ostin kesää varten beiget istuintyynyt terassituoleihin. Nämäkin olivat puoleen hintaan, yhteishinnaksi jäi jotain 6€.


Ja tämän kyltin tilasin viime viikolla nettikaupasta. Näin tämän ja se oli ihan ehdoton meille. Meillä nimittäin kummatkin juovat olutta. Eilenkin lähdettiin saunan ovea hakemaan, mutta kontin kanssa tultiin takas. :D

Tänään onkin sitten tyhjennetty makuuhuone tavaroista ja roudattu ne olkkariin. Isäntä jäi irrottelemaan tapetteja kun lähdin shoppailemaan. Siellä niitä irrotetaan edelleen. Kyllähän me tää arvattiin, levyseinät tuottaa tuskaa ja tapetit lähtee TODELLA huonosti. Ja sitten kun tapetit on vihdoin irrotettu niin edessä on taas kittausta ja hiomista ja pohjamaalausta.. Saas nähdä kuinka kauan nukutaan olkkarin lattialla. :D No, edistyypähän homma taas.

3 kommenttia:

  1. Nyt mullakin alkoi tehdä mieli shoppailemaan :D
    Ihanat nuo tuikkukipot! Piti oikein katsella omaa tuikkukippokokoelmaa ja multakin just puuttuu tuollaiset niinkun nousevat/varrelliset.. Hmm..
    Niin hyvä kyllä tuo kyltti! :D

    VastaaPoista
  2. hahah mahtava kyltti! :P

    VastaaPoista