sunnuntai 30. elokuuta 2009

Kortteja..

Askartelinpa jälleen kerran kortteja. Hetken ajan neulominen oli ykkösjuttu, mutta nyt on taas palattu korttien äärelle. Onhan tietenkin noita neulomistöitä kesken ja osan sain valmiiksikin. Äipälle on toinen sukka valmiina, ja toinen pitäisi vielä tehdä. Tilaisin lankaa nettikauppa Poppelista, mutta samalla pitäisi tilata omiin sukkiinkin lankaa, enkä osaa millään päättää tekisinkö valkoiset vai vaaleanpunaiset sukat. Onko jollain ehdotuksia kumman värin valitsen? :)

Yllä on heppakortti mieheni 15 vuotta täyttävälle pikkusiskolle. Okei, synttärit on vasta marraskuussa, mutta onpahan valmiina. :)

Ja tässä suloinen Magnolia tai Tilda - tyttönen, kummaksi sitä sitten sanotaankaan. Tein myös eilen askartelutarviketilauksen Paperella-nettikaupasta. Toivottavasti paketti kotiutuu ensi viikolla, ei malttaisi odottaa :)

6 kommenttia:

 1. Tee vaaleanpunaiset sukat :)

  Olisko vaaleanpunaisen sukan väri sit sellainen hento vai vähän voimakkaampi? :)

  VastaaPoista
 2. äänestän että isännälle vaaleenpunaset

  VastaaPoista
 3. meinasin kans ite kallistua vaaleenpunaseen, tuolla on jo yks kerä semmosta "vanhaa roosaa" et aika hillitty pinkki :) kiitos sinde neuvosta, kohta tilailemaan lankoja!

  niin ja isäntä tuskin tarttee vaaleenpunasia kun sai jo mustat.

  VastaaPoista
 4. Vaaleenpuna-valko raidalliset! :))

  -Mari

  VastaaPoista
 5. Kuullostaa hyvältä tuon värinen pinkki :)
  Voimakkaampi pinkki varmaan tartteis sit enemmän jotain toista väriä myös sekaan raidoittamaan.

  Muistasitten kuvata aikanaan tänne valmiit sukat :)

  Mustakin tuntuu, että jos sä olisit ehdottanu teidän isännälle vaaleanpunaisia vai mustia sukkia, se varmaan olis valinnu ehkä kuitenkin ne mustat :D

  VastaaPoista
 6. aijai Mari, nyt ei saa enää sekottaa! :D

  Juu kuva tulee hetimiten kun saan sukat valmiiksi. Pitää tällä viikolla tilata langat. Siniset sukat ovat kylläkin kohta valmistumassa, niistä luvassa kuvaa piakkoin. :)

  VastaaPoista