sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Ystävänpäiväkortteja


Tein eilen otsikon mukaisesti ystävänpäiväkortteja. En olisi varmaan vielä aloittanut, mutta radiossa muistutettiin, että kortit olisi hyvä lähettää 10.2. mennessä, joten äkkiä tekemään! Ylläoleva koirakortti on oikeastaan vitsikortti, lähetän sen porukoilleni. Kortti on ikäänkuin meidän koiralta porukoiden koiralle. Vitsi piilee siinä, että koirat eivät tykkää toisistaan, ainakaan ei porukoiden koira tykkää meidän koirasta. :D Hekottelin itsekseni kuvan koirien tympääntyneille ilmeille.


Sitten tein tällaisia ihan "kunnon" kortteja ystäville. Laitan nämä tänne jo näkyviin, vaikken ole vielä yhtään lähettänyt. Postitan nimittäin kortit varmaan aika randomilla, joten siinähän arvailette mikä teidän luukustanne sitten kolahtaa :)


Oli kyllä valtavan hyvä, että aloitin jo eilen tekemään näitä, en saanut tosiaan valmiiksi enempää kuin nämä 4 korttia. Vielä olisi noin 7 tekemättä.. Sommittelussa menee uskomattoman kauan aikaa. Korttien matskut ovat Sinellistä ja Paperellasta.


Tilasin eilen Paperellasta neliönmuotoisia kirjekuoria lisää (ne ovat siellä todella halpoja!) ja koska minimitilaus on 12,50€, oli aivan pakko tilata vähän muutakin :)
Loppupäivä kuluukin tänään varmaan neulomalla, saan tänään luultavasti kälyn sukat tehtyä, sitten olisi toiset tilaussukat ja säärystimet tehtävänä.

Ja toivon mukaan isäntä pääsee tänään tapetoimaan/maalaamaan makkaria, alkaa senkin huoneen valmistuminen näyttämään realistiselta :D

10 kommenttia:

 1. Ihanaa pinkkiä :)
  Ne on niin ystävänpäivä-värejä :)
  Itsekin pitää huomenna lähteä etsimään noita Ystävälle-tarroja :)

  VastaaPoista
 2. ihania kortteja!!! toi koira kortti niin sopiva, hyvät "ilmeet" niillä :D viikonloppuna täytyy tyttöjen kanssa jotain kortteja väsätä.... sie voisit joku kerta, kun tulet meile askarrella jotain tyttöjen kanssa...

  -Katjuska-

  VastaaPoista
 3. Joo kyllä löytyi tarroja Sinooperistä :)
  Se muuten tais olla eka kerta kun kävin siellä, ja voi että mitä kaikkea kivaa siellä oli :D

  VastaaPoista
 4. Katja: mikä ettei :)
  Siny: hyvä kun löytyi :) paljon kaikkea kivaa on kans siellä askartelupuoti piassa, tosin en tiiä onko se enää pystyssä, luulisin kuitenkin et on :)

  VastaaPoista
 5. juu, kyl on se puoti viel toiminnassa... ainakin viimeksi oli kun kävin...:D

  VastaaPoista
 6. Nii mie kun en tiiä täältä noita askartelukauppoja, kun nyt vasta purru tuo askartelukärpänen :)
  Mutta yks oli kyllä tosi kivaa Sinooperissä, nimittäin kun siellä on just kaikkia hääjuttuja niinkun näytilläkin ja sit myynnissä. Mä kun oon mun ystävän häissä kaasona, niin tosi kiva kun sieltä löytyy kaikkia, mistä saada ideoita :)

  Sähän oot muuten käyny siellä Sinooperin hääillassa, onko ne millaisia? Kun täällä olis tässä kuussa just sellainen :)

  VastaaPoista
 7. hääilta oli ihan ok, joitain tekniikoita näyttivät ja ideoita esittelivät, mut parasta antia oli kakkukahvit ja se, että kaikki oli -25%. sillon kannatti ostaa jos ties jo mitä haluaa :)

  VastaaPoista
 8. Pitäsköhän mennä ihan niiden kakkukahvien takia :D Saattaishan sieltä jotain ideoitakin mukaan lähteä...vaikkakin hääjutut ei ole nyt mitenkään ajankohtaista :D

  VastaaPoista
 9. suosittelen! oli hyvvää kakkua! :)

  VastaaPoista