perjantai 29. tammikuuta 2010

SisustushaaveitaHarjoittelin vähän uuden kuvanmuokkausohjelman käyttöä ja tein tällaisen kollaasin minua miellyttävistä sisustuskuvista.
Pohdiskelin useaan otteeseen tänne muutettuamme ja sisustussuunnitelmia tehdessäni, että millainen on oikeastaan oma tyylini ja makuni sanoiksi puettuna. Siksi siis tämä postaus.
Näissä kuvissa on selkeä ja maanläheinen värimaailma, moderni ulkoasu ja käytännöllisyyttä. Sellainen on minun sisustusmakuni, en pidä juurikaan mistään vanhasta enkä siedä puun väriä ellei ole aivan välttämätön pakko.
Tuo keittiökuva on ehdoton suosikkini, tuo tiili välitilassa on IHANA!! Tuollaista haluan joskus omaan keittiööni, tosin keittiökaapit saavat sitten olla modernimmat eivätkä tuollaiset puunväriset kuten kuvassa.. Tähän asuntoon ei keittiöremonttia tehdä, mahdollisesti ehkä vaihdetaan vain kaapistojen ovet.

Haettiin tänään lisää tasoitetta ja liisteriä Bauhausista ja nyt isäntä tasoittaa makkarin seiniä. Minä aion syventyä hyvään kirjaan sohvalla :)
Mukavaa viikonlopun alkua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Mä voisin ottaa tuollaisen makuuhuoneen kyllä vaikka heti :) Siinä on niinkun väriä, mutta silti sellainen rauhallinen jne.. :)
  Ja voi kun joskus sais pesuhuoneeseen noin ison peilin kun sulla tuossa kuvassa :)

  VastaaPoista
 2. Nuo on kyllä nii sun tyylisiä :) Teijän keittiöön samanlainen viinihyllykkö! :P

  VastaaPoista
 3. no mikä jottei! sitten pidettäis taas sinisen oravan bileet :D

  VastaaPoista