sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Tervetuloa meille

Aloittelen nyt siis kirjoittamaan myös meidän sisustuksestamme. Taustatietoina kerrottakoon, että joulukuussa ostimme ensimmäisen oman asuntomme. Asumme nyt siis puolitoistakerroksisessa rivitalokaksiossa. Asunnolla on jo hieman ikää, mutta perusasiat ovat kunnossa.

Ulko-ovessamme roikkuu tällainen ovikoriste toivottamassa vieraita tervetulleiksi. Valkoisen "risu"sydämen ostin Taloustalosta, nauha ja sydän ovat Lumo-puodista.

Valitettavasti en saa tänäänkään vielä kokonaiskuvia huoneista, sillä ruokailutilan seinän maalaaminen on edelleen kesken. Joka kerta tätä asuntoa laitettaessa on tullut eteen vastoinkäymisiä. Olohuoneen seinät tuottivat tuskaa kun tapettien alta paljastukin tiiliseinää ja levyseinää. Isännän oli siis moneen kertaan kitattava, hiottava ja pohjamaalattava seinät ennen kuin saimme niihin väriä. Jotenkin ei siis yllättänyt, että ruokailutilan seinäkin on samanlainen. Mikähän riemu meitä odottaakaan makuuhuoneen seinissä :D Onneksi minulla on ihan omia pikkuprojekteja isojen juttujen keskellä, joista voin laittaa enemmän kuvia tänne. Ja sisustushaaveita sitäkin enemmän!

3 kommenttia:

 1. Kerropa tietämättömälle millainen on puolitoistakerroksinen kaksio? Onks teillä siis niinkun keittiöön pienet portaat, eli se on niinkun "ylempänä"? Sellaisen kämpän mä joskus oon nimittäin nähny, onks sellainen just puolitoistakerroksinen?

  Tosi kiva tuo ovikoriste :) Miekin tahtoisin, että meillä ulko-ovi olis sellainen, että siihen vois laittaa jonkun tuollaisen..

  VastaaPoista
 2. Asunto on rinteessä, eli kun tullaan etupihalta sisälle niin "yläkerrassa" on eteisen lisäks kylpyhuone + sauna ja makuuhuone. sit portaat alas ja alhaalla on vessa, keittiö ja olkkari, ja olkkarista pääsee takapihalle.

  Joo mäkin sain vihdoinkin nyt laitettua semmosen ovikoristeen minkä halusinkin :) sakke ei siitä tykänny, mut ihan sama :D

  VastaaPoista
 3. Nii joo.. Kuullostaapa tosi kivalta tuollainen ratkaisu! :)
  Ai ei tykänny :D Voi noita miehiä! :)

  VastaaPoista