sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Virkattu kassi


 Tällainenkin tuli tehtyä loman aikana.


Näin tämän ohjeen ja päätin kokeilla miten onnistuisi.
 Ja tulihan siitä tosi nätti, vaikka itse sanonkin.


Ajattelin käyttää tätä ystäväni häissä kuukauden kuluttua.
En kyllä vielä ole testannut miltä näyttää juhlamekon ja kenkien kanssa... Aion tehdä vielä pienen iltalaukkutyylisen version ja valita niistä sitten sopivimman :)
 
 

Tämä oli todella nopea tehdä, virkkasin yhdessä illassa itse kassin. Ohjeen mukaan tähän olisi voinut kiinnittää oikean laukun hihnan, mutta päätin virkata hihnan kuitenkin.
Kokeilin hihnan reunoihin ensimmäisen kerran elämässäni rapuvirkkausta ja sillä sai kyllä hyvin jämäköitettyä reunoja.


Laitoin sisälle vuoren, joka ei ehkä ole mitenkään hienosti ommeltu, minä kun en mikään ompelija ole... Yhtäkaikki, toimii varmasti minun käytössäni. Joskus vielä teen puuvillalangasta hieman isomman version, johon voisin ommella jonkin söpön kankaan vuoriksi...
Niin ja tämä laukku kaipaisi selvästi nepparia pysyäkseen kiinni, mutta katsoo nyt laitanko siihen yhtään mitään kiinnitystä.
 

Aikas söpö :)

Oivoi, huomenna olisi paluu töihin.. Kylläpä meni 5 viikkoa nopeasti. Hyvä puoli töiden alkamisessa on se, että toivon mukaan saan unirytmini korjattua vihdoinkin.
Sen siitä saa kun valvoo myöhään ja nukkuu pitkään ja koirimuskin on ollut poissa eikä ole tarvinnut herätä ketään lenkittämään.
Mutta olenpahan nauttinut lomastani ja tehnyt asioita, joista tykkään.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia: