lauantai 5. maaliskuuta 2011

Kaikenlaista

Hoplaa! Täällä taas!
Palailimme tänään kotiin lomaltamme. Minä vietin viikon Keski-Suomessa vanhempieni luona ja isäntä tuli keskiviikkona myös sinne.

Lomallahan sattui ja tapahtui... Isäntä soitteli sunnuntaina minulle, että makuuhuoneen katossa on tumma jälki ja vielä myöhemmin samana päivänä sain tiedon, että katosta tulee nyt vettä. Onneksi isäntä oli vielä kotona ja pystyi kuivaamaan lattian ja estämään lisävahingot. Mikä yllätys olisikaan ollut jos olisimme viikon jälkeen tulleet kotiin ja todenneet lattian lainehtivan.. Ilmastointiputki oli siis päästänyt vettä katosta ja putkimies on nyt korjannut vuodon. Enää odottelemme kattomateriaalien korjaajaa.
Lisäksi autostamme meni akun laturi, mutta ei siitä sen enempää. Sekin saatiin korjattua ja pääsimme kotiin.

En neulonut loman aikana mitään muuta kuin nämä sukkaset.
Tein nimittäin tilaustyönä kummitädilleni pienen miehen sukat. Toinen valmistui junamatkan aikana ja näitä oli todella mukava neuloa. Ohje on nimeltään Supervauvan polvisukat ja sen löysin täältä.

Samaiselle vauvalle menee tällainen tekemäni kortti.

Ja todistetusti koirimus tuli pitkästä aikaa kotiin. Se ei olekaan muuta kotiinpaluun jälkeen tehnyt kuin nukkunut.

Paljon olisi kaikkea postattavaa. Ihania keväisiä sisustushankintoja tuli tehtyä ja kirppareilta olen ostellut sylikaupalla vaatetta, lisäksi postissa odottelisi huuto.netistä huudettu vaatepaketti.. Jospa saisin niistä huomenna jotakin tännekin :)


2 kommenttia:

  1. Oho! No onneksi teillä oli joku kotona kuitenkin, ettei tarvinnu kohdata yllätystä lomaviikon jälkeen :/

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan! Onni onnettomuudessa :) ja onneks auton akun laturi meni Jykylässä ollessa nii isäntä sai korjattua isänsä kanssa sen, eikä hajonnu sillon ku oltais oltu menossa kotiin päin :/ sinne oltas jääty matkan varrelle

    VastaaPoista