maanantai 3. tammikuuta 2011

Uusia juttuja


Hoplaa! Uuden vuoden ensimmäinen blogikirjoitus.
Loma se sitten tuli ja meni, aivan liian nopeasti.
Tänään olikin jo ensimmäinen työpäivä, jospa tällä viikolla sitten aamuherätysten myötä korjaantuisi päälaelleen kääntynyt unirytmi...

Mutta palataan vielä hetkeksi jouluun ja joululahjoihin, joita sain :)

Isoimmasta paketista paljastui Moccamaster.


Villeroy & Bochin maljakko asustelee myöskin nyt meillä. Se selvästikin huutaa kukkakimppua, kunpa löytäisin jostakin tarjouksessa olevia valkoisia tulppaaneja..


Ihania lahjoja olivat neulejutut, joita sain. Sain englanninkielisen lehden, joka on pullollaan herkullisia ohjeita, tosin kestää hieman kun käännän ohjetekstin itselleni. Jämälanka-kirjaa toivoin ja se onkin osoittautunut oikein hyväksi opukseksi. Jo kaksi työtä on valmistunut/valmistumassa siitä. Suosittelen!
Pirkanmaan Kotityö Oy:n Sukka - kirjasen ostin itse itselleni ennen joulua paikallisesta käsityöpuodista.

Sain tietenkin valtavan paljon kaikenlaisia muitakin lahjoja, mutten ihan kaikkia tietenkään voi täällä esitellä.


Vielä muutamia omia hankintoja. Alesta nappasin pitsitossukat itselleni enkä millään malttaisi niitä riisuakaan, niin ihanaiset ne ovat!


Söpö lasipullo Sokokselta.


Kotiin palattuamme odottivat postilaatikossa kaikenmaailman kuvastot. Elloksen kappaleessa oli laitettu esille sieltä tilaamani verhot täsmälleen samalla tavalla kuin minäkin ennen joulua laitoin :D Hyvältä näyttävät kuvassa ja erittäin hyvältä olohuoneessani!


Lapseni jäi vielä lomailemaan "mummilaan" ja todennäköisesti on tälläkin hetkellä kaivautunut peiton alle oikein mukavuudenhaluisesti. :)

Palailen taas asiaan loppuviikosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti