sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Shoppailua


Tapasin perjantaina vanhan ystäväni kun hän tuli käymään meilläpäin. Tietenkin shoppailimme ja kiertelimme Ideaparkissa yhdessä ja käväisimme asustekaupassa nimeltä Accessorize. Siellä kaverini katseli valkoista neulepipoa, jolloin tuumasin, että minähän voin tehdä hänelle sellaisen. Sitten ostimmekin langat ja eilen pipo valmistui.

Minusta piposta tuli hyvin samankaltainen kuin kaupassa ollut. Neuloin joustinneuletta, helmineuletta ja päähän iskin tupsun. Jos joku kaipaa ohjetta, niin vink vink :) postaan sen sitten tänne.

Ostimme kaksi kerää lankaa, mutta pipoon ei mennyt kuin kerä.

Ylijääneestä kerästä päätin tehdä kaverilleni yllätyksesi sukat. Luultavasti valmistuvat tänään ja saan paketin ensi viikolla matkaan.

Accessorize - kauppa on muutenkin aivan ihana putiikki, jossa on upeita laukkuja, asusteita ja koruja. Monta kuukautta olin katsellut yhtä tiettyä laukkua, mutta se oli aina vain liian kallis... Kunnes perjantaina killui laukun kyljessä alelappu, ja laukku lähti mukaani puoleen hintaan!
On se vaan niin nätti :)

Samalla nappasin pari kukallista hiuspantaa mukaani. Tykkäilen kovasti nykyään kukka- ja ruusukuviosta.

Joululahjaksi sain myöskin samasta kaupasta ostetun pikkuisen kukkaron serkultani.

Suosikkihelmeni on ostettu myös samasta liikkeestä.
Suosittelen vierailemaan kyseisessä kaupassa jos Idiksessä liikkuu.

Se niistä hankinnoista tällä erää. Uusi työviikko kolkuttelee ovia, miten sitä jaksaa herätä niin aikaisin?! No, tähtäimessä talviloma ja kevät :)

Niin ja kaikille uusille lukijoille, joita en vielä ole huomioinut:
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti