tiistai 13. lokakuuta 2009

synttärilahja ystävälle 2


Tässäpä olisi taas synttärilahja ystävälle tai osa siitä. Tein siis synttärilahjapakettiin ylläolevan kortin kissa-aiheesta, kissat kun ovat kyseiselle henkilölle mieleen. :) Kaikki materiaalit ovat Sinellistä, paitsi alareunan kukka on kai Tiimarista.
Lisäksi huovutin näin pimeneviä iltoja varten kissaheijastimen. Tein kissan hahmon neulahuovuttamalla, jonka jälkeen kuumaliimasin palat heijastinkangasta kisun vatsaan ja selkäpuolelle. Sitten ähräsin reiän ja sovitin renkaan siitä läpi, jotta heijastimen saa tietenkin jonnekin roikkumaankin. :)


Heijastinkangasta ja huovutusvillaa löytyy kaapeista edelleen aikalailla, ja ajattelinkin tehdä mahdollisesti joululahjaksi ja ehkä vain omaksi ilokseni heijastimia lisää. Koiralleni voisin huovuttaa luun mallisen heijastimen, jonka voisi laittaa kiinni valjaisiin kun pimeässä käyttää koiraa lenkillä.
Mutta näin siis syysloma tuli ja meni, aivan liian nopeasti! Huomenna sitten jälleen töihin. Hyvää syyslomaa vielä niille, jotka jatkavat lomailua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti