perjantai 23. lokakuuta 2009

Kortteja


Askartelinpa pitkästä aikaa kortteja! Tein kortin mieheni pikkusiskolle syntymäpäiväksi, joka on viikon kuluttua. Ei kyllä mitään hajua montako vuotta tyttö täyttää, veikkaisin että suunnilleen 11... Ylläoleva kortti on siis hänelle. Yritin tietoisesti välttää liian vaaleanpunaista korttia ja mielestäni tuo ruskea tasapainottaa kivasti. Tykkään yhdistellä muutenkin vaaleanpunaista ja ruskeaa, tänään viimeksi oli vaatteissani nämä värit.


Tämä vihreä kortti taas on jo etukäteen nyt sitten valmiina ystäväni parin viikon päästä syntyvälle vauvalle. Vihreät sävyt sopivat kummalle tahansa. Kortti lähtee matkaan heti kun saan tiedon, että vauva on syntynyt. :) Kortin materiaalit Sinellistä ja Paperellasta.

7 kommenttia:

 1. Tosi kivasti muuten käy vaaleanpunainen ja ruskea yhteen! :)
  Oot taas niin hienoja kortteja tehny :)

  Jokos oot joulukorttien suunnittelun aloittanut?

  VastaaPoista
 2. kiitti taas :)
  en oo pahemmin joulukortteja ajatellu, kaikki riippuu siitä minkälaista tavaraa sinellissä/tiimarissa on tarjolla. pitää joku päivä käydä oikein ajan kanssa katsastamassa mitä on tarjolla :)

  VastaaPoista
 3. Nii aivan.. Mä vähän kuulin, että kaikenlaisia joulujuttuja olis Tiimarissa, mutta pitäis itsekin käydä kattomassa.. Jotain pientä jo ostelin kortteihin :)
  Koitan olla taas ajoissa tekemässä niitä, mutta kuitenkin jää viime tinkaan :D

  VastaaPoista
 4. joo hyvä on olla ajoissa, kuitenkin tulee lykättyä viime tippaan :)
  niinpä kävin tänään ostosreissulla myös sinellissä ja löysinkin sieltä kivoja juttuja ja idean joulukorttiin. tiimarissa ei ollu juuri mitään mun silmää miellyttävää, mut tarroja lähti mukaan kuiteski.
  loput tarvittavat matskut pitää varmaan tilata nettikaupoista :D

  VastaaPoista
 5. Nii, kun ajoissa jo suunnitelee niin ei ehkä viime tippa oo niin stressaavaa :D
  Aijaa :) No sanopas, mikä oli Sinellissä joulukortteja ajatellen nyt in?
  Pitää itsekin ens viikolla koittaa keskustaan eksyä tsekkaamaan tarjonta, jos sitä sais ihan oikeasti vaikka aloitettua jo joulukorttien teko :)

  VastaaPoista
 6. sinellissä oli vaikka mitä, ehkä eniten näkyvillä oli jouluiset hologrammitarrat ja 3D-kuvat. ja tietty joulusia ääriviivatarroja löyty kans. ja ideoita on hyvä hakea kun siellä on paljon mallikortteja esillä. sieltä nappasin ite värimaailman omaan korttiin. eilen tilasin kirjokkaasta vielä jotain juttuja, jahka ne kotiutuu niin pääsee kokeilemaan miltä kokonaisuus näyttää :)

  VastaaPoista
 7. Noita 3D- kuvia taitaa nykyisin olla vaikka minkälaisia tahansa.. tai jotenkin itselle on tullu sellainen, että 3D-kortit on just se juttu ollu nyt viime aikoina..

  VastaaPoista