sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Lahjuksia


Ja taas joululahjoja... tällä kertaa työkavereille.

Nämä sukat menevät työpareilleni lahjaksi. Huvitti kun työpari osti itselleen melkein samanlaiset punaiset tossukat kuin nuo, jotka olin jo hänelle tehnyt. Eivätpä arvaakaan mitä paketeistaan saavat sitten keskiviikkona kun on viimeinen työpäivä ja yhteinen kokous.


Nämä menevät työkaverille ja ystävälle. Hmm vähän tuli sukista eripariset, mutten millään raaskinut ostaa uutta kerää parin raidan takia. Jännitän vain ovatko sopivat, en muistanut kaverin jalan kokoa, piti vähän arvailla :) ja samaan pakettiin laitan myssyn keväällä syntyvälle vauvalle. Näihin jokaiseen pakettiin laitoin vielä sellaisen pehmosydämen, joita esittelin aiemmin täällä ja tietenkin vielä joulukortit.

Enää 3 päivää lomaan! Meillä on jo joulukuusikin paikallaan ja koristeltuna. :) Ajattelin, että jos vietän lomani Keski-Suomessa niin en ehdi nauttia joulutunnelmasta täällä kotona ollenkaan! Ja muovikuusen kanssahan ei ongelmaa ole, vaikka pitäisin maaliskuuhun asti sitä :D Joulutunnelmakuvia meiltä kotoa tulossa ensi viikolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti