lauantai 22. toukokuuta 2010

Vaatehuoneen muutos


Tässä pari kuvaa vaatehuoneestamme ennen. Vaatehuoneeseen kuuluisi oikeasti ovi, mutta otimme sen pois makkarin remontin yhteydessä. En halunnut ovea tuohon, koska se olisi ottanut aina kiinni yöpöytääni ja tehnyt tilan ahtaan oloiseksi. Oli siis keksittävä jokin muu ratkaisu.


Niinpä keksin jo aikoja sitten, että laitamme verhokiskon oven karmiin ja kauniin verhon siihen peittämään usein sotkuista vaatehuonetta. Tänään siis oli vihdoin se päivä, jolloin tämä haaveeni toteutui. Aikoja sitten olin myös jo valinnut verhokankaan, ostanut Bauhausista verhokiskon ja tänään sitten isäntä asensi kiskon paikalleen, minä ompelin verhon ja kiinnitin sen paikalleen. Lopputulos näyttää tältä:


Tykkään kovasti! Ei ole hankalaa ovea tiellä ja silti sotkut ovat piilossa.


Ostin kankaan Eurokankaasta. Näin ensin tätä lintukangasta toisen värisenä ja harmittelin kun se ei sopinut meille. Sitten äitini kaivoi kangaspakkojen alta tämän. Olin pitkään kahden vaiheilla, ottaako sävyiltään täysin huoneeseen sopivaa sinisävyistä ja samettista kangasta vai tätä vähän modernimpaa... Päädyin pitkän pohdinnan jälkeen tähän enkä kadu. Tuo mielestäni nuorekkuutta ja valoisuutta huoneeseen.


Tässä vielä kuva kankaasta, ai että miten tykkäänkään siitä!

2 kommenttia: