lauantai 24. huhtikuuta 2010

Äitienpäivälahjoja


Noniin tein siis äitienpäivälahjoja omalle äipälleni. Ensimmäisenä kortti, jonka uskon olevan äipän makuun. Ostin kaunista taustapaperia tänään Sinellistä eikä kortti sitten juuri muuta tarvinnutkaan. Pähkäilin aluksi mitä ihmettä tekisin äipälle lahjaksi, ja Sinellissä pyöriessäni näin puisia rasioita, joista nappasin heti yhden mukaan.


Maalasin puisen rasian mustaksi (äipän lempiväri) askartelumaalilla. Laitoin kanteen ääriviivatarraköynnöstä ja muotoilin Fimo-massasta valkoisen kukan, jonka paistoin uunissa ja kiinnitin tarran päälle.


Tuli ihan tyylikkään näköinen. Ajattelin rasiaa äipälle korurasiaksi. Korujahan ei nimittäin rouvalta puutu..


Tänään onkin ollut oikea askartelupäivä. Muutakin valmistui tänään, taidanpa kuvat ne huomenna ja esitellä täällä. Tajusin myös, etten ole laittanut blogiin lainkaan kuvia olohuoneestamme. Jos saisin huomenna siivottua niin voisinpa pari kuvaa ottaa ihan blogiakin varten. :)
Hmm ja joskus mainitsin täällä kasvattavani taimia ruukuissa.. no ne sitten kuolivat kaikki. Isäntä totesi ystävällisesti, että: "sulla on viherpeukalo, se on vaan keskellä kämmentä." Niin totta! Odotellaan sitten vain kesäkukkien tulemista myymälöihin..

3 kommenttia:

  1. Niin kaunista tuo paperi tuossa kortissa! :)
    Ja mitkä koristukset oot tehny tuohon rasiaankin, tyylikäs todellakin :)

    VastaaPoista
  2. Hyvin tyylikästä ja todella hyvin sopii äidillesi rasia ja kortti!!!!

    -Katjuska-

    VastaaPoista