tiistai 16. helmikuuta 2010

Makuuhuone jälkeen


Noniin makkari on vihdoinkin valmis! Ja tässä kuvia valmiista huoneesta. Suurimmat muutokset olivat siis laminaatin laitto muovimaton päälle ja seinien maalaaminen ja tapetointi.
Huoneen sisustuksen suunnittelu lähti tuosta päätyseinän tapettivalinnasta.


Aluksi haaveilin tapetiksi jotain harmaasävyistä, mutta ei oikein löytynyt sopivaa.. Sitten Bauhausista löytyi tuo vaaleansininen kaunis tapetti, joka kelpasi sekä minulle että isännälle. Silloin ei enää epäröity, vaan ostettiin samantien 3 rullaa. En kyllä alunperin halunnut vaaleansinistä huoneeseen ja pelkäsin vaaleansinisen yhdistettynä valkoiseen tekevän huoneen liian kylmäksi. Niinpä muille seinille valittiin vaalean ruskea maalisävy. Upouusi päiväpeitto, jonka hain eilen postista, kruunaa kaiken, sillä siinä on toinen puoli ruskea ja toinen valkoinen.


Tälle seinälle tulee vielä toinen niistä valkoisista hyllyistä. Ja tuohon lipaston päälle on tulossa pari kynttilänjalkaa, jotka jo näen mielessäni siinä. En vain ole löytänyt sopivia vielä.


Jotain pientä somistelua huone vielä kaipaa ja luvassa on kuvaa sitten kun saan sen mielestäni sopivaksi :) Olen tosi tyytyväinen huoneeseen, siitä tuli kaunis.
Ps. kuka arvaa moniko esine tästä huoneesta on ostettu Ikeasta? :D

4 kommenttia:

 1. UUU! Erittäin ihanalta ja kivalta näyttää! Varmuudella voin sanoa, että ainakin kolme juttua on ostettu ikeasta.. :))

  VastaaPoista
 2. niin hienon näköistä!!!! :) oisko viisi erilaista juttua ikeasta???

  -katjuska-

  VastaaPoista
 3. Hah en rupee edes arvuuttelemaan kuinka monta juttua on ikeasta, kaikki varmaan :D
  Ikeasta tuleekin aina Veera mieleen :)

  VastaaPoista
 4. kiitokset kehuista :)
  Ikeasta on lipasto, yöpöydät, yöpöytien lamput, kaikki neljä tyynyä, ruskea viltti ja pussilakanoiden sisällä vielä meidän molempien peitotkin :)
  kovasti tällä hetkellä suunnitellaan jos äipän kans mentäis hiihtolomalla ikeaan.. meiltä ei ois kun puolitoista tuntia ajoa sinne

  VastaaPoista